Mees Bakker, jeugdinternational en keeper van AZ Onder 16: ‘Slaapbril werkt als een tierelier’

Mees Bakker gebruikt ‘m elke dag, de slaapbril die onlangs werd geïntroduceerd bij zijn team 7iaktqf. De jeugdinternational en keeper van AZ Onder 16 was na één nacht al overtuigd van het nut. “Ik merk dat ik sneller in slaap val en dat ik dieper slaap. En ik had altijd moeite met opstaan, maar door de bril niet meer. Ik sta ook fitter op de training.”

Een jeugdspeler van AZ kampte een paar maanden geleden met een slaapprobleem. AZ was in die periode net in contact gekomen met slaapexpert Koos Meijer. Hij kwam met veel kennis over het onderwerp en de slaapbril, een middel dat het blauwe licht filtert dat uit onder meer smartphones, tablets en laptops komt. Blauw licht remt de aanmaak van melatonine, het hormoon waarvan je slaap krijgt. De speler met het slaapprobleem ging de bril dragen en dat kwam zijn nachtrust duidelijk ten goede. Zijn herstel verliep beter en zijn mentale ontwikkeling ging vooruit.

 

Slaapbril AZ 20161121

 

“Het werkte als een tierelier”, zegt Bart Heuvingh, topsportbegeleider van de AZ Jeugdopleiding, enthousiast. “Dat zette mij aan het denken. Deze jongen had echt een slaapprobleem, maar misschien dat het ook wel van toegevoegde waarde kon zijn voor spelers zonder probleem. Nu gebruikt heel AZ Onder 16 sinds een paar weken het brilletje. Na een dag kreeg ik al een positieve reactie van een vader: ‘Ik weet niet precies hoe het zit, maar voor mijn zoon werkt het!’, zei hij tegen mij.”

Lees het volledige artikel: <a href="http://www.az click here for more.nl/nieuws/slaapbril-werkt-als-een-tierelier/1″ onclick=”__gaTracker(‘send’, ‘event’, ‘outbound-article’, ‘http://www.az.nl/nieuws/slaapbril-werkt-als-een-tierelier/1’, ‘AZ.nl: ‘Slaapbril werkt als een tierelier’, 21 november 2016′);” target=”_blank”>AZ.nl: ‘Slaapbril werkt als een tierelier’, 21 november 2016

Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Slaapbril.nl is onderdeel van SLP.life. De meest slaapverwekkende bril van Nederland en België

Log in with your credentials

Forgot your details?